Η Δασκάλα

Ονομάζομαι Νίκη Χάγια και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω αρθρογράφος. Ακόμα και τότε που δεν ήξερα καλά καλά ούτε τη λέξη "αρθρογράφος" πόσο μάλλον το επάγγελμα. Απλά ήθελα να κάνω τον κόσμο να με διαβάζει και να περνάει ευχάριστα την ώρα του είτε γελώντας, είτε μαθαίνοντας κάτι καινούργιο.

Και τα κατάφερα. Στα 20 μου δούλεψα στο πρώτο μου περιοδικό και μέχρι να γίνω 29 είχα καταφέρει να περάσω από τα μεγαλύτερα lifestyle ελληνικά έντυπα. Πλέον, όσο αφορά την εξέλιξη αυτό του μονοπατιού της ζωής μου, είμαι founder του www.ladypapaya.com, ενός site το οποίο έχει να κάνει με το wellness και που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει πιστό κοινό, που ολοένα και αυξάνεται.

Παράλληλα με την εξέλιξη μου την επαγγελματική, εξελίχθηκα και στην πρακτική μου στη yoga. Η ανάγκη μου να βρω κάτι που θα με κάνει να νιώθω καλύτερα και να έχω έναν ήρεμο νου, ο οποίος δεν διαταράσσεται από στρεσογόνες σκέψεις με έκανε να εμβαθύνω στην πρακτική μου στη yoga και το 2012 έκανα το πρώτο μου εκπαιδευτικό 200 ωρών στη Hatha Yoga και ολοκλήρωσα ένα κύκλο σεμιναρίων στο Thai Massage, ενώ την επόμενη χρονιά έκανα και το δεύτερο εκπαιδευτικό 500 ωρών. Δάσκαλός μου είναι ο Μιχάλης Φιλίνης. από την Ghyta Yoga School

Έκτοτε είμαι δασκάλα (και συνεχίζω να είμαι και μαθήτρια) yoga. Έχω εργαστεί στο Corpo Studio και στο Complete Training, έχω συνεργαστεί με την ομάδα "Yoga στο Άλσος" και συνεχίζω να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και ομαδικά σε χώρους που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, Τα μαθήματά μου περιλαμβάνουν τόσο Hatha Yoga, όσο και Vinyasa, αλλά και Yin. Ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μαθήματός μου είναι η απρόσμενη - για τα δεδομένα της yoga - επιλογή μουσικής.

namaste
ν.Πρόγραμμα

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο απελευθερωτικές asanas, βιταμίνη D, αλμύρα και χορό με all weather μουσικές.

Friday, June 29


Καλωσόρισμα, απογευματινή βουτιά στη θάλασσα και το πρώτο yoga session στο ηλιοβασίλεμα. Στις 21:30 - 22:00 θα απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ελαφρύ δείπνο.

Saturday, June 30


Η μέρα ξεκινάει με yoga δίπλα στη θάλασσα στις 08:00 και συνεχίζουμε με διαλογισμό. Το πρωινό θα ξεκινήσει να σερβίρεται από τις 09:00, ενώ στις 14:00 θα σερβίρουμε το μεσημεριανό απολαυστικό μας γεύμα. Το δεύτερο yoga session θα γίνει στη δύση του ηλίου. Η δεύτερη μέρα του retreat θα κλείσει με ελαφρύ γεύμα και party (γιατί ο χορός δεν κόβεται).

Sunday, July 01


Την τελευταία ημέρα του retreat θα ξυπνήσουμε το σώμα με yoga στις 8:00 και το πνεύμα μας με διαλογισμό. Θα ακολουθήσει πρωινό που θα μας γεμίσει ενέργεια και βουτιές. Πολλές βουτιές.

Διαμονή

Επιλέξτε μεταξύ σκηνής ή τροχοσπίτου

Card image cap
Σκηνή

Μπορείτε να φέρετε τη δική σας σκηνή και να στήσετε...

Card image cap
Ενοικιαζόμενη Σκηνή

Εάν δεν έχετε ή δεν θέλετε να φέρετε τη σκηνή σας, μπορείτε να μείνετε σε μία δική μας σκηνή. Θα πρέπει να φέρετε δικά σας sleeping bag, σεντόνια ή ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Card image cap
Ενοικιαζόμενο Τροχόσπιτο

Για όσους το προτιμούν, υπάρχουν διαθέσιμα 8 τροχόσπιτα

YOGA, MEAL & TENT


120

το ατομο


Δύο διανυκτερεύσεις σε σκηνή
Yoga
Γεύματα

JUST 4 FUN


15

το ατομο


Για όσους έρχονται απλά για το fun
Δύο διανυκτερεύσεις σε σκηνή

join us

Book your seat Now


Are you ready to enjoy this amazing trip to absolute relaxation? come and join usΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

Camping Mani Beach

Gythio-Areopolis Road
Mavrovouni, Gythio, 23200
Lakonia, Peloponnese, Greece

Phone: +30 697 7305670
Email: info@manibeach.gr